Beloon systemen - Address System - Beloon je klanten

Diensten – Marketing Campagnes

De makkelijkste optie is niet altijd de beste.

Dit geldt trouwens ook voor marketing campagnes. Om merkentrouw te realiseren, heb je meerdere opties zoals wedstrijden, cashbacks, spaarcampagnes en doelgerichte sampling. Opties genoeg…

Address System helpt jou om de juiste campagne te kiezen om jouw doelstelling te bereiken:

  • De gemiddelde bestelwaarde per klant te verhogen
  • De verkoop van het hele productassortiment te stimuleren (upselling, cross selling)
  • Een stijging van de customer retention rate (en de gemiddelde life time value)
  • Customer engagement te verhogen

Wij hebben de nodige kennis, systemen en ervaring om terugbetalingsprogramma’s, incentives en beloningsoplossingen, wedstrijden en promoties via sociale media op maat te maken.

Klik hier om enkele voorbeelden te zien van projecten die we voor andere klanten hebben gedaan, zoals Colgate-Palmolive, Eckes granini, Electrolux, FrieslandCampina, Henkel en Unilever.

Interesse? Contacteer ons!

Spaarcampagne

Spaarcampagnes stimuleren klanten om trouw te blijven. Je kan hen belonen met bijvoorbeeld tegoedbonnen, gratis producten, een gadget of het sneller verkrijgen van nieuwe producten.

Lees meer

Cashback

Cashback programma’s zijn doeltreffende marketingtools voor het realiseren van omzetstijging, het opbouwen van merkentrouw of om meer prospecten te overtuigen om klant te worden.

Lees meer

 

Wedstrijd

Iedereen wil winnen. En net daarom zijn wedstrijden nog altijd krachtige tools om de consumenten mee te bereiken. Je kan er zowel de verkoop als merkentrouw mee bevorderen.

Lees meer