Spaarcampagne Solo Gouden Bakboek - Address System - Beloon je klanten

Spaarcampagne Solo Gouden Bakboek

Of het nu voor een cashback of een spaarcampagne is, unieke codes ontwikkelen is altijd een hele uitdaging in een productieproces.
Codes moeten niet alleen uniek maar ook fraudebestendig zijn. Bovendien moeten ze aangebracht worden zodat ze enkel toegankelijk zijn ná aankoop van het product.
Als er dan ook nog moet bijbetaald worden voor het geschenk wordt de hele organisatie nóg complexer.
Voor Solo hebben we zo een spaarcampagne feilloos opgezet, verwerkt en afgehandeld.

Het Concept

Op de deelnemende aluminium verpakkingen van “Solo Bakken en Braden” werden unieke codes geprint. Deze codes konden door consumenten online verzilverd worden. Op deze manier kon de gebruiker van het product sparen voor het Gouden Bakboek van Solo.
Hoe meer producten de consument kocht, hoe meer punten hij verzamelde en hoe minder hij moest bijbetalen voor zijn geschenk.

Onze Oplossing

Dankzij onze unieke codegenerator kunnen we miljoenen unieke codes genereren. We garanderen trouwens dat deze codes minstens een opgelegd aantal wijzigingen van elkaar liggen.
De door ons ontwikkelde online portal was gekoppeld met de CRM data van Solo. Op deze manier moesten reeds geregistreerde consumenten hun gegevens niet overtypen. Bovendien kregen nieuwe leden extra bonuspunten bij hun registratie.

Van zodra consumenten hun bestelling geplaatst en betaald hadden, konden we dan het Gouden Bakboek opsturen.

Een slecht geprinte code? Via de portal konden consumenten ons altijd bereiken met hun vragen of technische problemen.

Het Resultaat

Onze jarenlange ervaring met spaarcampagnes zorgde ervoor dat we consumenten een vlotte verwerking van hun aanvraag konden garanderen. Bovendien werden frustraties over verloren pakketjes vermeden dankzij onze controle op de correctheid van het adres.

Het genereren van de unieke codes verliep feilloos! Net als de integratie ervan in het productieproces van de klant.
En mogelijke fraude? Deze werd kordaat afgewend doordat onze unieke codes ver uit elkaar liggen.

Upfield is de autoriteit op het gebied van plantaardige voeding en de grootste producent van plantaardige spreads wereldwijd. Hun producten worden verkocht in 95 landen onder verschillende merknamen zoals Becel, Blue Band, Proactiv en Solo.

Wil je je eigen spaarcampagne opstarten? Contacteer ons voor meer informatie!

Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan hier