Spaarcampagne Cashback - Address System - Beloon je klanten

Klanten Beloon Systemen

Zoek je een manier om je klanten te binden, hen langer als klant te houden of ben je op zoek naar nieuwe klanten?

Als specialist van op maat gemaakte klanten beloon systemen, zoals spaarcampagnes, kunnen we je helpen om deze doelstellingen te bereiken.

Marketing campagnes om bv. merkentrouw op te bouwen of te versterken, zijn succesvol als de verschillende componenten van het beloon systeem, zoals een cashback, vlekkeloos met elkaar samenwerken.

Address System heeft de noodzakelijke ervaring, kennis en passie om een feilloos verloop van jouw marketing campagnes te garanderen.

Dat is waarom wij campagnes beheren voor klanten zoals Colgate-Palmolive, Continental Foods, Danone, Eckes Granini, Electrolux (AEG, Zanussi, …), FrieslandCampina, Henkel (Loctite, Pattex, Perfax, …), Melitta, Unilever (Dove, Knorr, Lipton, …), Upfield (Becel, Solo, …).

Wil je meer weten over klanten beloon systemen?

Contacteer ons

Onze klanten

Onze Beloon Modules

Spaarcampagne

Spaarcampagnes stimuleren klanten om trouw te blijven. Je kan hen belonen met bijvoorbeeld tegoedbonnen, gratis producten, een gadget of het sneller verkrijgen van nieuwe producten.
Lees meer

Cashback

Cashback programma’s zijn doeltreffende marketingtools voor het realiseren van omzetstijging, het opbouwen van merkentrouw of om meer prospecten te overtuigen om klant te worden.
Lees meer

Wedstrijd

Iedereen wil winnen. En net daarom zijn wedstrijden nog altijd krachtige tools om de consumenten mee te bereiken. Je kan er zowel de verkoop als merkentrouw mee bevorderen.
Lees meer

ONTDEK AL ONZE DIENSTEN

Onze diensten