Cashback Henkel 1 Plus 1 Gratis - Address System - Beloon je klanten

Cashback Henkel 1 Plus 1 Gratis

Al enkele jaren organiseert de kleefstoffendivisie van Henkel een multibrand cashback campagne 1 plus 1 gratis.

Het Concept

Consumenten kopen 2 deelnemende producten en krijgen er eentje terugbetaald.
Bij aankoop van hun producten houden consumenten hun kassaticket bij en kunnen dit dan opsturen of uploaden.
Vervolgens wordt het goedkoopste product terugbetaald.

Onze Oplossing

De consument kan zijn kassaticket, samen met zijn gegevens opsturen naar een postbus of uploaden in de online cashback module die werd ontwikkeld door Address System. Deze cashback module zorgt ervoor dat enkel volledige en correcte aanvragen worden toegelaten. Anderzijds zorgt die module ervoor dat gevoelige informatie geëncrypteerd wordt opgeslagen in de cloud.

Deze informatie wordt in de backoffice verder nagekeken en vergeleken met andere aanvragen om zo fraude te kunnen detecteren.

Bij goedkeuring betaalt Address System het goedkoopste product aan de consument terug volgens het principe 1 plus 1 gratis.

Het Resultaat

Dankzij de doorgedreven kwaliteitscontroles konden meer dan 10% van de aanvragen geflagged worden als ongeldig.
Als je vergelijkt wat je bespaart dankzij deze extra controles, dan kan je stellen dat de investering hierin het meer dan waard is .
Door de correcte afhandeling is al meer dan 5 jaar geen enkele klacht ontvankelijk verklaard bij Test Aankoop op de 100.000-den terugbetalingen die Address System heeft gedaan.

Een echte Win-Win-Win.

Henkel AG heeft wereldwijd 3 activiteitensectoren: de was- en reinigingsmiddelen, de schoonheids- en verzorgingsproducten en de kleefstoffen. Henkel werd opgericht in 1876 en is wereldmarktleider zowel op de consumentenmarkt, als op de industriële markt met bekende merken zoals onder andere Persil, Schwarzkopf en Loctite.

Heb je hulp nodig om jouw cashback te organiseren? Contacteer ons voor meer informatie!

Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan hier