Cashback - Address System - Beloon je klanten

Cashback

Cashbackacties zijn doeltreffende marketingtools voor het realiseren van omzetstijging, het opbouwen van merkentrouw of om meer prospecten te overtuigen om klant te worden.

Bij cashbackacties is de impact op het merkimago niet te onderschatten. Klanten hebben hoge verwachtingen en willen snel terugbetaald worden. Een gebrekkige aanpak van een cashback kan zich tegen je keren en het merkimago beschadigen.

Address System garandeert dat klanten hun terugbetaling binnen de overeengekomen tijdsspanne zullen krijgen. En aangezien het over jouw geld gaat, begrijpen we dat transparantie, verantwoording en goede procedures heel belangrijk zijn.

Cashback

Wij kunnen jouw cashbackactie behandelen. Of het nu ‘niet tevreden geld terug’ of ‘5 EUR cashback na aankoop’ of ‘volledige terugbetaling na aankoop’ is, wij kunnen dit allemaal beheren, zowel online als offline.

De terugbetaling kan gebeuren hoe jij het wenst: geld storten op het rekeningnummer van de klant, cheques of e-vouchers versturen. Of eender welke andere manier jij verkiest; twijfel niet om ons hiervoor een offerte te vragen.

Address System heeft de mensen en systemen om jouw cashback of spaarcampagne af te handelen. Dit doen we op een transparante en efficiënte manier met duidelijke financiële rapportages.

Interesse? Contacteer ons!

Cashback Henkel 1 Plus 1 Gratis

Voor de Kleefstoffendivisie van Henkel zoals Pattex, Perfax, Rubson en Loctite, behandelen we meerdere cashbackcampagnes.

Lees meer

Cashback AEG “Niet Tevreden Geld Terug”

Voor AEG Stofzuigers behandelen we de “Niet Tevreden Geld Terug” campagne.

Lees meer

ONTDEK AL ONZE CASES

Onze cases