Spaarcampagne Joyvalle Samen op Kamp - Address System - Beloon je klanten

Spaarcampagne Joyvalle Samen op Kamp

Elk jaar gaan honderden Belgische jeugdverenigingen op zomerkamp. Op deze kampen wordt veel AA melk gedronken van het bekende merk Joyvalle. En wat is er leuker dan deze kinderen te belonen door de spaarcampagne “Samen Op Kamp” te organiseren en hen zo een beetje extra plezier te schenken?

Het Concept

Bij de spaarcampagne “Samen Op Kamp” van FrieslandCampina krijgen de jeugdverenigingen de kans om flapjes te sparen. Deze flapjes vind je terug op de melkverpakkingen van de AA melk van Joyvalle . Samen met vrienden en familie gaat iedereen aan de slag om zoveel mogelijk flapjes te sparen voor hun vereniging. Al deze gespaarde flapjes kunnen de kinderen verzamelen en tesamen met hun deelnameformulier opsturen enkele weken voor ze op zomerkamp gaan. In ruil voor hun gespaarde flapjes, krijgen de jeugdbewegingen tegoedbonnen. Hiermee kunnen ze in hun supermarkt naar keuze lekkere Joyvalle AA melk kopen om tijdens hun zomerkamp zeker niet zonder melk te vallen.

Onze Oplossing

De jeugdverenigingen schrijven zich in via de online spaarmodule die ontwikkeld werd door Address System.
Online vullen zij in hoeveel puntjes ze gespaard hebben en sturen die vervolgens op. Waarna deze zorgvuldig worden nagekeken.
In functie van het aantal gespaarde punten worden er door Address System gepersonaliseerde, traceerbare vouchers gedrukt ifv het aantal liter gespaarde melk.
Hierbij maken we gebruik van een anti fraudesysteem. De vouchers worden voor de zomervakantie opgestuurd zodat de jeugdverenigingen deze mee kunnen nemen op kamp.

Het Resultaat

Dankzij onze vlotte service konden we de vele jeugdbewegingen hun tegoedbon tijdig opsturen en konden de kinderen genieten van hun gratis melk.

FrieslandCampina is actief in meer dan 100 landen en heeft veel bekende consumentenmerken. Hun producten zijn beschikbaar in supermarkten en vele andere types winkels over de hele wereld. FrieslandCampina heeft ook professionele merken voor de voedingsprofessionals, zoals restaurants, bakkerijen en catering.

Wil je je eigen spaarcampagne opstarten? Contacteer ons voor meer informatie!

Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan hier